All-in-one céges telekom megoldásra szövetkezett a Vodafone és az Externet

All-in-onecéges telekom megoldásraszövetkezett a Vodafone és az Externet

A kkv-szektor szokásaira szabott szolgáltatás vezetékes elemeit nyújtja a hazai szolgáltató

 

Budapest, 2014. november 18. – Európában már sikeresen bevezetett, mobil és vezetékes lehetőségeket integráló szolgáltatást honosít meg Magyarországon a Vodafone az Externettel együttműködve. A kis- és középvállalati kör telekommunikációs igényeire szabott, új konstrukció keretei között a telekommunikációs szolgáltatások: a vezetékes és mobiltelefon, valamint internet egyarántegy szolgáltatótól vehetők igénybe.

Kipróbált telekommunikációs partnerrel, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Externet Nyrt.-vel együttműködve indította el a„Ready Business” termékkörben megjelent Vodafone Iroda szolgáltatását az elmúlt hetekben a Vodafone.A komplex üzleti csomag több európai országban már ismert, sikeres termék. Mivel a globális szereplő vezetékes megoldásokat nem kínál Magyarországon, ugyanakkor fantáziát lát ebben a szegmensben is, az Externet bevonásával nyitott ebbe azirányba. A fix telefonvonalra érkező hívások könnyen átirányíthatók mobilszámra, az e-mailek és a faxoknyomon követhetők, megkönnyítve a cégek és cégvezetők életét. E megoldáscsomagban, kedvezőbb áron, egyetlen számlát kapnak az előfizetők, így nemcsak korszerű, de kényelmes és komplexmegoldást jelenthet a kisvállalkozások számára.

A szolgáltatáscsomag keretében az Externet kábelnet vagy ADSL alapú vezetékesinternet-szolgáltatásokat és hangszolgáltatásokat – üzletiVoIP telefon, vezetékes telefonszámok mobiltelefonra irányítása –nyújta Vodafone-on keresztül a vállalkozások számára.

„Az Externet új stratégiájában a „szolgáltatók szolgáltatójaként” keresi a bővülés lehetőségét. Ezaz együttműködés a Vodafone-nal új üzleti lehetőséget jelent, amely jelentős növekedési potenciállal rendelkezik” – mondta el Lévay Örs, az Externet Nyrt. vezérigazgatója. „A mobilitás és a folyamatos online elérhetőség felértékelődött a hazai vállalkozói szférában is, hiszen kevesek engedhetik meg maguknak, hogy az asztalhoz láncolja őket fix telefonszámuk vagy levelezésük. Az új lehetőség eszköz-semleges alternatívát kínál, így sokak számára jelent hatékony és rugalmas megoldást.”

Az együttműködés jól illeszkedik a tőzsdei társaság üzleti stratégiájába, hiszen a cég mára a szolgáltatók szolgáltatójaként nyújt telekommunikációs alapszolgáltatásokat több hazai nagyvállalatnak és szolgáltatónak amellett, hogy lakossági és üzleti partnereit közvetlenül kiszolgálja.