Adatvédelem

Az Ön személyiségi jogainak tiszteletben tartása iránt az Externet Zrt. elkötelezett. Személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályokkal összhangban kezeljük.

A személyes adatainak kezelési módját - tájékoztatva Önt vagy hozzájárulását kérve, amikor ezt az alkalmazandó jogszabály előírja - ismertetik a lentebb található adatvédelmi tájékoztató dokumentumok, amikor a szolgáltatásainkat igénybe veszi, illetve amikor rendelkezésére bocsájtjuk.

Az adatvédelmi tájékoztató dokumentumok az Externet Zrt. valamennyi előfizetőjére, weboldal látogatóira - függetlenül attól, hogy előfizető-e vagy sem - érvényesek. Kérjük a dokumentumokat a hatályos általános szerződési feltételeinkkel és szerződésével összefüggésben olvassa.

Ezen adatvédelmi tájékoztató dokumentumok módosulhatnak a jövőben, ezért kérjük a weboldalunkon rendszeresen ellenőrizze, hogy történt-e változás a dokumentumok tartalmában.

Szolgáltatásaink összekapcsolódhatnak más vállalatok weboldalaival, melyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkezhetnek, ezért javasoljuk, hogy azon adatvédelmi szabályzatokat is figyelmesen olvassa el. Harmadik felek adatvédelmi gyakorlatáért, valamint termékeik vagy szolgáltatásaik tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

Adatvédelmi tisztviselő:  Granyák Ildikó (adatvedelem@externet.hu)

• Adatkérő lap személyes adatok hozzájáruláson alapuló kezeléséhez
• Adatkezelési tájékoztató az érintett természetes személy jogairól személyes adatai kezelése vonatkozásában
• Adatkezelési kikötés természetes személlyel kötött szerződéshez
• Hozzájáruló nyilatkozat jogi személy szerződőpartnerek természetes személy képviselőinek elérhetőségi adatai kezeléséhez
• Adatvédelmi tájékoztató