A nyaralóknak is kedvez az Externet hűségidő nélküli netszolgáltatásaival

Budapest, 2015. 06. 01. Az internetkapcsolat típusától függetlenül valamennyi internetcsomagját hűségnyilatkozat nélkül is elérhetővé tette a tőzsdén jegyzett Externet alternatív távközlési szolgáltató, ezzel ügyfelei akár egy hónapos időtartamra is igényelhetnek kábel-, ADSL- vagy mobilinternetet. A hűségnyilatkozat, illetve kötöttségek nélküli szolgáltatásokkal az Externet elsősorban a nyári hónapokat nem otthon töltő, illetve az albérletben lakó, rugalmas lehetőségeket kereső ügyfeleket célozza meg.

Az Externet Nyrt. valamennyi netszolgáltatásához hűségnyilatkozat nélküli lehetőséget is kínál, amely elsősorban a nyári hónapokat belföldön, nyaralással eltöltő felhasználók számára jelent kiváló lehetőséget. „A hűségnyilatkozat nélküli lehetőség mindkét fél számára előnyös lehet, mert míg az előfizető csak azokban a hónapokban fizet, amikor használja az internetet, az Externet tapasztalatai szerint az így felajánlott „hűtlenségre” az előfizető hűséggel válaszol, visszatérő ügyfelünkké válik. A felhasználók elvárásai is egyre inkább ebbe az irányba mozdultak el, a mobilisabb, igényeikre szabható szolgáltatást keresik, amit a nyári időszakban még jobban ki lehet használni” – mondta el Lévay Örs, az Externet Nyrt. vezérigazgatója.

A távközlési cég által kínált hűségnyilatkozat nélküli netszolgáltatások minden olyan területen kihasználhatók, ahol az Externet internetelérést biztosít, tehát ADSL-t szinte az egész ország területén, mobilnetet a Vodafone által mobil szélessávval lefedett országrészekben, kábelnetet pedig országosan számos településen, a Telekom Kábelnet területein.

Az egy-, illetve kétéves hűségnyilatkozat aláírását megkövetelő szolgáltatásokat a hosszú távra tervező, valamint a kötöttségeket és biztonságot kedvelő háztartások tudják a legjobban kihasználni, azonban költözés esetén a meglévő csomag továbbvitele akadályokba ütközhet, és a határozott idejű szerződésben foglalt kötbér miatt a felhasználó akkor is fizet (egy összegben vagy folytatólagosan havonta) a szolgáltatásért, ha már nem akarja vagy nem tudja használni azt.

Az Externet által kínált, hűségnyilatkozat nélküli csomagjainak árai felveszik a versenyt a piacon elérhető, határozott idejű szolgáltatásokéval. A cég hűségidő nélküli lakossági kábelinternet-csomagjai például épp ugyanolyan havidíjon elérhetők, mint a kétéves kötöttséggel járó csomagok, csupán egy egyszeri létesítési díjjal egészülnek ki. „A rugalmasság mellett az is rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hozzáférhető áron igényelhessék kötöttségek nélküli szolgáltatásainkat. A mi felfogásunk szerint az ügyfél ne elsősorban a hűségidő miatt, hanem a kedvező ajánlatok és előnyös feltételek miatt kötődjön szolgáltatójához” – tette hozzá Lévay Örs.