SMART Fax

KÜLDJÖN ÉS FOGADJON FAXOKAT E-MAILBEN!

 

A Szolgáltatást a Comnica Kft. biztosítja 2019.03.01-től.  Megrendelheti telefonon is a 06 1 755-50-00 telefonszámon.
A SmartFax egy teljes körű fax szolgáltatás, amely telefonvonal és fax készülék nélkül működik: a faxok küldése és fogadása az Ön e-mail postafiókján keresztül történik.

 

Hogyan működik a SmartFax?

A SmartFax megrendelését követően egy faxszámot adunk Önnek, amely úgy viselkedik, mint egy hagyományos fax szám. Erre a számra küldhetik Önnek a faxokat, amelyek az Ön által, rendeléskor megadott e-mail postafiókba érkeznek meg, csatolmányként, PDF formátumban. A faxok küldése is egyszerű és kényelmes: lépjen be azonosítójával a www.smartfax.hu oldalra (A felhasználó névhez írja be az Ön SmartFax számát az alábbi formátumban: 0621(faxszám) pl:0621000001; jelszóhoz gépelje be az Ön által, rendeléskor megadott jelszót.) Fax üzenet küldéséhez adja meg a címzett fax számát, majd csatolja a kívánt dokumentumot PDF. Kattintson a küldés gombra. A küldést követően a címzett fél oldalán a fax ugyanúgy megérkezik, mintha hagyományos fax készülékről küldte volna. A SmartFax-szal belföldre és külföldre egyaránt küldhet faxüzenetet. A faxok küldése és fogadása egyszerű és kényelmes, azok bármikor, bárhonnan elérhetőek.

 

Miért érdemes a SmartFaxot használnia?

Mivel minden faxot e-mailben kap meg, nem maradhat le semmiről, bárhol elolvashatja azokat, ahol internet hozzáféréssel rendelkezik: otthonában, munkahelyén, külföldön – akár mobiltelefonján is! Beérkezett fax üzeneteit áttekinthetőbben tárolhatja, az elektronikus archívum segítségével többé nem kell órákat töltenie egy-egy fax keresgélésével. E-mail postafiókját személyre szabva minden dokumentum kategorizálható feladóra, dátumra vagy tárgyra rendezve. A SmartFax-szal nemcsak pénzt és időt takaríthat meg, környezetét is védi. Megszabadulhat a faxoláshoz szükséges drága és veszélyes hulladékot termelő festékpatronoktól. Csak akkor kell nyomtatnia, ha az valóban szükséges!

 

Idő-, és pénz megtakarítás!

  • Nem kell a fax mellett várakoznia, nincs foglalt jelzés és papír elakadás.
  • Nem kell plusz telefonvonal, mindössze internet hozzáférés.
  • Fax küldés/fogadás a számítógépen, fel sem kell állnia az asztaltól. 
  • Nincs szükség faxgépre, papírra, festékre, csak egy e-mail postafiókra.
  • Nincs elveszett fax, egyenesen a postafiókjába kapja azokat. Elfelejtheti a karbantartókat, a SmartFax mindig működik!

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

SmartFax szolgáltatásunkat 2.500 Ft / hó havidíjért veheti igénybe, ha megrendeli Online Ügyfélszolgálatunkon!