Externet Telefon részletek

Szolgáltatásunk nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem a meglévő internet-kapcsolatot felhasználva működik. Így a felhasználók havi díj mentesen tarthatják fenn telefonvonalukat, ráadásul a forgalmi  költségek is sokkal kedvezőbbek, így velünk akár 45-50%-kal  is csökkentheti telefonszámláját. A havidíjmentesség feltétele, hogy forgalma elérje nettó 1500 Ft!

 

 

 

 

 

A szolgáltatás használatának lehetőségei: 

 

  • Telefonáljon számítógépről és okostelefonról

Töltse le a telefonáláshoz szükséges alkalmazást számítógépére!

 A letöltés indításához kattintson az alábbi ikonra: 

(Platformok: Android, IOS, Windows Phone 8, Windows, Linux, Mac)

 

Letöltéshez szükséges útmutató

 

 

  • Telefonáljon hagyományos telefonkészülékkel 


Amennyiben hagyományos telefonkészülékét kívánja továbbra is használni, akkor egy átalakító eszközre van szüksége, amely biztosítja a telefon illesztését az Internethez. A szükséges eszköz az Externettől megrendelhető és futárral, a megfelelő beállításokkal szállítjuk ki önnek.


Az Externet által ajánlott Grandstream HT502, típusú integrált kommunikációs berendezésben megtalálható egy 1 portos router,  1, illetve 2 analóg telefoncsatlakozási lehetőség. Emellett vásárolhat tőlünk 
Linksys Pap2T eszközt, melyben nincs router. 

Az eszköz kedvezményes ára Externet előfizetőknek:

Linksys Pap2T bruttó 10900 Ft

HT502 bruttó 17760 Ft

 

Egyéb információk:

Határozatlan idejű szerződés esetén a szolgáltatás új havi díja 2015.07.01-től 500 Ft + Áfa / telefonszám. 1 éves lekötési időszakra vonatkozó szerződés esetén a szolgáltatás új havi díja 2015.07.01-től 300 Ft + Áfa / telefonszám. Ide vonatkozó felajánlott kedvezmény: Amennyiben egy telefonszámon havi nettó kiszámlázott forgalom meghaladja az 1500 Ft értéket, a havi díjat a Szolgáltató utólagosan visszamenőlegesen jóváírja.