Bérelt vonali internet

 kiemelkedő sebességű internet 

 korlátlan adatátvitel 

 a fel,- és letöltési sávszélesség megegyezik

 éves szinten 99,8% rendelkezésre állás

 előre tervezhető fix havi költség

 az iroda összes számítógépét képes kiszolgálni

 ideális saját szerver üzemeltetéséhez

 kiváló megoldás VoiP szolgáltatásokhoz

 

A bérelt vonali szolgáltatás tartalma

  • korlátlan internet hozzáférés a választott sávszélesség
  • 24 órás rendszerfelügyelet és ügyfélszolgálat
  • IP tartomány (igény szerint)
  • 1 db domain név regisztráció + 1 év DNS fenntartás
  • router bérlet (igény szerint)
  • web és email termékeink előfizetési díjából 50% kedvezmény

 

A szolgáltatás ára

Bérelt vonali Internet szolgáltatásaink tartalma (sávszélesség, bizonyos szolgáltatások hozzávétele, elhagyása) az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Ezért értékesítő munkatársaink minden esetben személyre szabott ajánlatot készítenek az igények figyelembe vételével.

 

AJÁNLATOT KÉREK

További információk

A bérelt vonal az internet hozzáférések legkomolyabb kategóriáját jelenti, amely nem csak szakadásmentes, nagy sebességű, 24 órás állandó kapcsolatot biztosít az internethez, de web,- és levelezőszerverek üzemeltetésére is tökéletesen alkalmas, sőt VPN hálózatok kialakításánál kifejezetten a bérelt vonalas összekapcsolást javasoljuk. A korlátlan adatforgalomnak köszönhetően a szolgáltatás díja nem függ a felhasználás mértékétől, a költsége pontosan tervezhető, a kapcsolat pedig folyamatosan ellenőrzött.

A bérelt vonal egy közvetlen fizikai kapcsolat az internet szolgáltató és az Ügyfél telephelye között, amely vonal teljes szakasza folyamatos felügyelet alatt áll az Externet szakemberei által. A hozzáférés a mai technológiák köztül a legstabilabb és leginkább üzembiztos (rendelkezésre állás: 99,8%) megoldás, akár több száz számítógépen is lehetővé válik az egyidejű csatlakozás a világhálóra, ezzel párhuzamosan a vállalati szerverek is akadálytalanul szolgálják ki a felhasználókat.

Tűzfalas védelmi szolgáltatásunk a leggyakoribb internetes támadások ellen védi meg felhasználóink gépét, ezzel párhuzamosan a spam/vírusszűrő rendszerünk folyamatosan őrködik az elektronikus levelezésekben előforduló károkozókkal szemben.

A felhasználó tervezett forgalmi viszonyainak megfelelően az adatátviteli sebesség 64Kbit/s sávszélességű lépésenként választható, minimálisan 64Kbit/s.

 

További információért keresse értékesítő munkatársainkat a sales@externet.hu e-mail címen, vagy a 06 1 237 1865 telefonszámon.