Externet TV

TÉVÉZZEN BÁRHOL, BÁRMIKOR AZ    szolgáltatásával!

 

  IPTV I.(30 csatorna) IPTV II. (54 csatorna) IPTV III.(84 csatorna)
Havidíj (1 éves hűséggel) - 4261 Ft 5168 Ft
Létesítési díj  - 8990 Ft  8990Ft
  Érdekel! Érdekel! Érdekel!
  IPTV I.(30 csatorna) IPTV II.(54 csatorna) IPTV III.(84 csatorna)
Havidíj (hűségidő nélkül) 1390 Ft 3390 Ft 4490 Ft
Set Top Box egyszeri díja 17990 Ft 17990 Ft 17990 Ft
  Érdekel! Érdekel! Érdekel!

 

Ne maradjon le semmiről! A tévézés élményét már nem csak a nappaliban biztosítjuk, hanem megfelelő internetkapcsolat esetén bárhol megnézheti kedvenc műsorát. Tévézzen okostelefonon, táblagépen, vagy notebookon is az ETV-vel. 

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges applikációt letöltheti Android, illetve IOS platformokra egyaránt.

 csatornakínálat

 

 online TV felület eléréséhez kattintson ide

 

Csatornakínálat

 

 

Megrendelem!

Több TV használata esetén annyi vevőegységre (Set-Top-Boxra) van szükség, ahány TV-készüléken nézni szeretné az adást. Előfizetőink számára a második vevőegység felára csupán 300 forint.

Az Externet TV több, mint 80 TV csatornát kínál az előfizetői számára. A legnépszerűbb sport (köztük a Digi Sport), gyermek, dokumentum, zenei és film csatornáknak köszönhetően a család minden tagja számára biztosítja a minőségi tévézéssel járó felhőtlen kikapcsolódást.

További információk:

A szolgáltatás leírása: 

IPTV szolgáltatás televízión nézhető internet alapú tv szolgáltatás, melyet az Externet Zrt által értékesített internet szolgáltatások mellé lehet megrendelni.A szolgáltatás használatához rendelkezni kell egy set top box egységgel, melyet a szolgáltatótól lehet megvásárolni, illetve bérelni.Ezen eszközt, megfelelően beállítva kapja meg az ügyfél (átvehető a személyes ügyfélszolgálaton vagy futárral küldjük ki). 1 db előfizetéssel az IPTV csatorna listát 1 db TV-ről lehet nézni 1 db set top boxon keresztül. A set top boxot az internetre kell csatlakoztatnia (a routerbe kell kötni egy UTP kábellel). A set top boxhoz jack RCA analóg vagy HDMI kábellel tudja csatlakoztatni TV készülékét.
A szolgáltatás létesítési ideje: a megrendelés után kiállítjuk a létesítési díjat, melyet ha kifizetett már másnap tudjuk küldeni a kész eszközt.

Kizárólag Everywhere funkció esetén nincs létesítési díj
Létesítés IPTV esetében: 8.990 Ft létesítési díj + havi díjat fizet a set top box bérletért (bruttó 490 Ft). Ez a megoldás hűségidőszak esetén választható.
A set top box birtokba vehető havidíj mentesen is, hűsgidőszak nélkül, ebben az esetben egyszeri díjat kell fizetni 17.990 Ft-ot a Set Top Boxért, így természetesen elengedjük a létesítési díjat.
Kiegészítő szolgáltatások: Kiszállítási díja: 1530 Ft, HDMI kábel: 1,5 m-es 800 Ft.
A feltüntetett díjak bruttó összeget jelölnek, az ÁFA-t tartalmazzák.
Társaságunk az IPTV szolgáltatást az általa kiépített hálózaton az EuroCable Magyarország Kft.-vel kötött partneri szerződés alapján biztosítja.