Externet TV

TÉVÉZZEN BÁRHOL, BÁRMIKOR AZ    szolgáltatásával!

 

 

Ne maradjon le semmiről! A tévézés élményét már nem csak a nappaliban biztosítjuk, hanem megfelelő internetkapcsolat esetén bárhol megnézheti kedvenc műsorát. Tévézzen okostelefonon, táblagépen, vagy notebookon is az ETV-vel. 

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges applikációt letöltheti Android, illetve IOS platformokra egyaránt.

 csatornakínálat

 

 online TV felület eléréséhez és az applikáció letöltéshez kattintson ide

 

 

 

Csatornakínálat

 

Megrendelem!

 

NINCS hűségidőszak!

Több TV használata esetén annyi vevőegységre (Set-Top-Boxra) van szükség, ahány TV-készüléken nézni szeretné az adást. Előfizetőink számára a második vevőegység felára csupán 300 forint.

Az Externet TV több, mint 62 TV csatornát kínál az előfizetői számára. A legnépszerűbb sport (köztük a Digi Sport), gyermek, dokumentum, zenei és film csatornáknak köszönhetően a család minden tagja számára biztosítja a minőségi tévézéssel járó felhőtlen kikapcsolódást.

További információk:

 • A szolgáltatás leírása: 
  IPTV szolgáltatás televízión nézhető internet alapú tv szolgáltatás, melyet az Externet Nyrt által értékesített internet szolgáltatások mellé lehet megrendelni. A szolgáltatás használatához rendelkezni kell egy set top box egységgel, melyet a szolgáltatótól lehet megvásárolni, illetve bérelni. Ezen eszközt, megfelelően beállítva kapja meg az ügyfél (átvehető a személyes ügyfélszolgálaton vagy futárral küldjük ki). 1 db előfizetéssel az IPTV csatorna listát 1 db TV-ről lehet nézni 1 db set top boxon keresztül. A set top boxot az internetre kell csatlakoztatnia (a routerbe kell kötni egy UTP kábellel). A set top boxhoz jack RCA analóg kábellel tudja csatlakoztatni TV-t, vagy külön vásárolhat HDMI kábelt is.
 • A szolgáltatás létesítési ideje: a megrendelés után kiállítjuk a létesítési díjat, melyet ha kifizetett már másnap tudjuk küldeni a kész eszközt.
 • A szolgáltatásra nincs hűségidő, azaz határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe.
 • Kizárólag Everywhere funkció esetén nincs létesítési díj
 • Létesítés IPTV esetében: 8.990 Ft létesítési díj + havi díjat fizet a set top box bérletért (bruttó 490 Ft). A set top box birtokba vehető havidíj mentesen is, ebben az esetben egyszeri kauciót kell letenni 17.990 Ft, így természetesen elengedjük a létesítési díjat.
 • Csomag árak: I. Alap csomag 1390 Ft, II. Maxi csomag 3390 Ft, III. Családi csomag 4490 Ft havi díj. 
 • Kiegészítő szolgáltatások: Kiszállítási díja: 1490 Ft, HDMI kábel: 1,5 m-es 800 Ft.
 • A feltüntetett díjak bruttó összeget jelölnek, az ÁFA-t tartalmazzák.
 • Az IPTV szolgáltatást az Externet Nyrt. rendszerén az EuroCable Magyarország Kft. biztosítja.